Project

Hónap: 2013 október

Új rendszer kiépítése a régi megtartásával

A régi, elavult fűtés rendszereket folyamatosan felújítják a szakemberek, amennyiben a tulajdonosok úgy határoznak. A fűtésszerelés a régebben épített házakban kicsit bonyolultabb is lehet, mivel már egy meglévő rendszert kell szétszedni, átalakítani, esetlegesen újra építeni. Sajnos ilyenkor a bontási munkálatok is elég nagy időt vesznek igénybe. Sajnos a szakemberek keze is meg van kötve valamilyen szinten, hiszen a régi rendszerhez kell alkalmazkodniuk, ebből kell kihozniuk a legtöbbet. A bontási munkálatokat követően jöhetnek az új elemek beépítései, amely már általában egy nagy előre lépésnek számít a felújításban. Az újonnan beépített radiátorok és csövek fontos és nagyon pontos ellenőrzésen esnek át, melynek keretében az egész rendszert nyomás alá helyezik. Ha bármiféle problémát éreznek a szakemberek, azt azonnal javítják. Így a későbbiekben nem alakulhat ki nagyobb probléma. Ezek után levegőtelenítik a rendszert, majd készen áll a használatra. Sokan áldoznak megújuló energiára, melynek ára viszonylag hamar megtérülhet.

A dugulás elhárítás sokszor bontással is járhat

A lakásunkat folyamatosan karban kell tartani. A dugulás elhárítás a XV. kerület egyes részeiben sokszor több óráig is eltarthat, attól függően, hogy mekkora problémáról van szó. Egyáltalán nem mindegy például, hogy az az adott probléma, a rendszer melyik részén lépett fel. Amennyiben a szakemberek egy speciális szerkezet segítségével el tudják érni a dugulás pontos helyét, akkor nincs olyan nagy mértékű probléma, hiszen pár óra alatt véget vethetnek a dugulásnak. Amennyiben viszont egy olyan helyen keletkezik dugulás, amelyet csakis lokálisan lehet javítani, sajnos sok esetben egy komolyabb volumenű bontás előzhet meg. A bontás a csövek mentén történik, általában a szakemberek pontosan tudják, hogy hol kell elkezdeni bontani. Ezek után a problémát megoldják, majd a javító munkálatokat a tulajdonosoknak kell elvégezni. Ez sokszor igen magas összegekbe is kerülhet.

Hajhosszabbítás póthajjal

A szakember által beszerzett póthaj a legbiztonságosabb. A póthaj felrakását végző szalonok rengeteg jó kapcsolattal rendelkeznek ezen a téren, így sajátmagunkat és a szakembert is megkíméljük, ha rá bízzuk a beszerzést. Persze lehetőségünk van választani, akár több fajta hajtípusból is, mégis érdemes minden esetben a szakértő tanácsát is kikérnünk. Miután megvizsgálta hajunk szerkezetét, javasol néhány hajhosszabbítási technikát, melyek alkalmasak lehetnek a hajszerkezetünkhöz, valamint amelyek a legkevésbé rongálják a hajhagymákat. Az eredményt tekintve mindig mondjuk el az elképzeléseinket, hogy a hosszabbítás során megkönnyítsük a szakember munkáját, valamint hogy az eredménnyel minden esetben elégedettek legyünk. A hosszabbítást követően mindig kérdezzünk meg minden információt az ápolással és a hordással kapcsolatban, hiszen ez is hozzájárul a póthaj hosszabb élettartamához. Egy kis odafigyeléssel nagy problémánk nem lehet, hiszen a póthaj teljes egészében úgy viselkedik, mint a saját hajunk.

© 2023 SBK

Theme by Anders NorenUp ↑