Project

Hónap: 2020 május

A tavaszi nagytakarítás alkalmával a bútorokat se felejtsük el

A legtöbb háztartásban végeznek a háziasszonyok tavaszi nagytakarítást, hogy az otthonuk belül is megújuljon. Így az összes ablakot megpucolják a szokásos takarítási folyamatokon felül, hogy végre élvezhessük a napsütést. De sajnos mindenki megfeledkezik a bútorokról, amikben nagyon fel tud gyűlni a sok por, amitől érdemes megszabadulni. És ehhez ajánlott egy kicsit hatékonyabb segítséget kérni, mert az otthoni gépek nem igazán alkalmasak hozzá. Így a Kárpittisztító gép Kölcsönzés Budapest területén, jó döntés lehet mindenkinek. Ugyanis a nagy teljesítményű gép nem csak a foltokat fogja eltüntetni, de bizony az összes port is kiszedi a kárpitokból. És ne gondoljuk azt, hogy mindez hatalmas kiadás lesz a számunkra, mert sokkal kedvezőbben kikölcsönözhetünk egy ilyen gépet, mint gondolnánk. És ha már nálunk van a gép, akkor érdemes lehet a kocsit is kitakarítani vele, hogy az összes ülés felfrissüljön egy kicsit. És ez még sokkal olcsóbb is, mintha egy teljes belső takarításra elvinnénk a kocsit.

Fontos a megfelelő méretű táska kiválasztása

Miden hölgynek rengeteg táskája van otthon, hogy minden öltözékhez legyen egy hozzá passzoló darab. De sokan csak különböző színű táskákat választanak, pedig a megfelelő méret is nagyon fontos. Hiszen ha túl kicsi, akkor nem fér bele mindenünk, ha pedig túl nagy, akkor megakadályozhat bennünket a megfelelő mozgásban. Ezért legyen egy olyan darabunk, amit kényelmesen hordhatunk, és mindenünk tökéletesen elfér benne. És ha ilyet keresnénk, akkor a keresztpántos válltáska biztosan tökéletes választás lesz, mert minden stílushoz illeni fog. És ha alaposan körülnézünk az interneten, akkor láthatjuk, hogy hatalmas a választék, így biztosan mindenki kitudja választani a hozzá legjobban illő darabot. Persze vannak alkalmak, amikor a kicsi vagy éppen a nagy táska a praktikus, de a hétköznapokban igyekezzünk a közepesnél maradni. És ha olyan színt választunk, ami mindenhez jól illik, akkor biztosan sokszor fogjuk tudni hordani, így nem fogjuk megbánni a választásunkat.

Hogyan válasszunk könyvvizsgálót?

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben a könyvvizsgálat kapcsán nyújt segítséget az érintetteknek. A könyvvizsgáló választása nehéz feladat, a sikeres döntéshez a Focus Audit Kft. Hogyan válasszunk könyvvizsgálót című cikkéből szemezgettünk.

SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS
Jó hír, hogy szakmai felelősségbiztosítás áll a könyvvizsgálók mögött, vagyis ha hibázik az illető, ami a megrendelő számára anyagi vonzattal jár, akkor bíróság kötelezheti a könyvvizsgálót az általa okozott kár megtérítésére. Ezért mielőtt letesszük a voksunkat egy szakember mellett, érdemes tisztázni a felelősségbiztosítás mértékét.

SZERZŐDÉSES PERIÓDUS HOSSZA
Mivel a könyvvizsgálói megbízatás nem egy rövid periódusra, hanem hosszabb távra szól, figyeljünk a megfelelő időpontra, vagyis nem tanácsos az éves beszámoló leadása előtt elkezdeni keresgélni, mert akkor nagy valószínűséggel kicsúszunk az időből. Gondoljunk előre a kötelezettségre és keressünk időben olyan szakembert, akiben bízni tudunk.

REFERENCIÁK A MINŐSÉG JEGYZÉBEN
Mielőtt kiválasztjuk azt a szakembert, akivel együtt szeretnénk dolgozni, járjunk utána a referenciáinak. Milyen cégekkel dolgozott együtt? Mely iparágból érkeztek és mekkora méretűek? Jó jel lehet, ha társaságunkhoz hasonló tevékenységű cégekkel dolgozik együtt, hiszen akkor feltehetőleg ismeri az iparági sajátosságokat. Ugyanígy fontos lehet a referenciák között szereplő cégek mérete.

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu
könyvvizsgáló, auditor

© 2023 SBK

Theme by Anders NorenUp ↑