Az internet már szinte bárhol elérhető, ezért egyre jobban elterjedt a webáruházas vásárlás. Már szinte bármit megrendelhetünk webes felületen keresztül. Sok óra webáruház nyílik, ilyen például a karóracentrum.hu is. A tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt mutatott, így az egyik legjobb webáruház ahonnét rendelhetünk. Megbízható, gyors és pontos szállítást ígérnek. Bizonyos összeg felett ajándékot is kapunk a rendelt óra mellé, illetve 10 ezer Forint felett ingyenes a kiszállítás.
Sok márkából választhatunk az igényeinknek megfelelően. Divatóráktól az óramárkákig. Egyik legmegbízhatóbb márka a Seiko, melyek közül is kiemelkedik a Seiko Astron óra. A karórák úttöröje GPS jelekkel állítja be saját magát az óra. Bárhol is vagyunk egy gombnyomásra átáll az óránk a megfelelő időzónára. Energiaellátása pedig fényenergiával működik.
Amennyiben a középkategóriás órákat kedveljük remek választás a Jacques Lemans karóra. Ez a márka újként lesz bevezetve, melyet mind webáruházon, mind pedig személyesen meg tudunk majd vásárolni.