A profi költöztetés sokkal többet jelent annál, mint egyszerűen felnyalábolni a bútorokat és a csomagokat egy teherautóra, és elszállítani azokat. Mi profi költöztetőként emiatt nem is kínálunk teherautót önmagában, vagy sofőrrel, mivel az nem működőképes megoldás.

Nálunk nem a megrendelő dolgozik, ezért mi az ingóságaid felpakoljuk a teherautóra, azt elvisszük a kívánt helyre, lerakodunk, majd kívánságod szerint be is rendezzük otthonod, vagyis minden bútort a helyére teszünk. Teljes mértékben biztos lehetsz abban is, hogy nálunk minden holmid tökéletes biztonságban lesz, hiszen minden ránk bízott dologra úgy vigyázunk, mint a szemünk fényére.

A Profi költöztetés egyéb szolgáltatásokat is magába foglalhatja, ha minket választasz. Például a bútoraid szerelését is elvégezzük, ami annyit tesz, hogy a nehezebb, vagy nagyobb méretű bútorokat elemeire szereljük a biztonságos szállíthatóság érdekében, emellett leszereljük a konyhabútorokat, csillárokat és függönykarnisokat, illetve kikötjük a mosógépet. Nem kell attól tartanod, hogy mindez drága lesz, hiszen a bútorszerelést a költöztetés szokásos óradíjában végezzük el. Fontos megjegyezni, hogy az időt sem húzzuk feleslegesen, és mindent csupán annyira szerelünk szét, amennyire feltétlenül szükséges, például a szekrények esetében gyakran elég mindössze az ajtókat is leszerelni.

Szerelés mellett a csomagolást is ránk bízhatod, méghozzá szintén a szokásos óradíjban. Akár teljesen önállóan is becsomagoljuk teljes lakásod, de kérhetsz részleges csomagolást is, amikor csak bizonyos holmik vagy helyiségek dobozolását bízod ránk, míg a többi munkát magad végzed. Azonban még abban az esetben is segítségedre lehetünk, ha teljesen önállóan csomagolnál. Tőlünk ugyanis beszerezhetsz minden szükséges eszközt, például dobozokat, ragasztókat és fóliákat is. Mi mindezt kiszállítjuk neked, akár már két héttel a költözés előtt, hogy legyen időd bőven.

Költöztető brigádjaink kettő, három vagy négy főből állnak, és teherautóból is több áll a rendelkezésünkre. Ezért is fontos, hogy az egyeztetéskor a lehető legpontosabb tájékoztatást kapjuk, így az ideális létszámban tudunk kiszállni a helyszínre.
Válassz minket, ha a profi költöztetés az, amit keresel!